Dezelfde zorgverzekering online goedkoper

ZorgverzekeringEen zorgverzekering online afsluiten is voordeliger dan offline. Na onderzoek van hoyhoy.nl blijkt dat dit per jaar 65 euro kan schelen (gemiddeld genomen). Agis maakt het helemaal bont door een verschil te hanteren van 103 euro voor een zorgverzekering. Zo zijn veel klachten bij de Consumentenbond gekomen over prijsverschillen die zorgverzekeraars online hanteren. Dezelfde zorgverzekering is bijna overal online goedkoper te verkrijgen dan wanneer er gebeld wordt naar de verzekeraar. 

Volgens de wet heeft iedereen een basisverzekering nodig en zijn deze pakketten hetzelfde bij alle zorgverzekeraars. De online polissen zijn goedkoper omdat er minder arbeid verricht moet worden volgens zorgverzekeraars, daarom is dit dus goedkoper. Veel mensen hebben al moeite met het betalen van een zorgverzekering en zijn daarom noodgedwongen geld lenen bij banken en andere instanties. Naar schatting zal de prijs alleen maar stijgen en de zorg ieder jaar duurder worden. Niet iedereen heeft genoeg geld om dit op tijd te betalen. Soms lijkt lenen dan de enigste optie om toch een verzekering te hebben.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden