Duurzame ondernemers krijgen meer geld

Dat duurzaamheid de toekomst is was al duidelijk maar nu stimuleert de overheid ondernemers ook om duurzaam aan de slag te gaan. De overheid heeft extra geld beschikbaar gemaakt, 3 miljard euro voor duurzame projecten. Ondernemers die duurzame energie willen opwekken komen dan ook in aanmerking voor deze subsidie. Minister Henk Kamp van Economische Zaken meldt de Tweede Kamer maandag dat deze groene projecten in 2020 16% van alle opgewekte energie moet vertegenwoordigen. 

"Duurzame energie is niet alleen van belang voor een gezondere economie, maar biedt ondernemers ook kansen. Daarom stellen we meer geld beschikbaar. Ook zorgen we ervoor dat ondernemers zo veel mogelijk zekerheid krijgen bij hun investering door de spelregels niet te veranderen", aldus Henk Kamp van Economische Zaken.

Een lening zonder BKR om duurzame projecten te bekostigen is dus niet meer nodig aangezien ondernemers nu in aanmerking komen voor subsidie. In het verleden werd er ook al subsidie uitgekeerd voor zonnepanelen maar dat is inmiddels op stop gezet.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden