Minder Nederlanders vieren Valentijnsdag

ValentijnsdagSteeds minder Nederlanders vieren Valentijnsdag. Het traditionele feest dat ieder jaar op 14 februari wordt gehouden verliest aan populariteit. Naar schatting vieren 3,1 miljoen mensen Valentijnsdag in ons land. Dit is een daling van ongeveer 8 procent in vergeleken met vorig jaar. Toch rekenen winkeliers erop dat er ongeveer evenveel producten verkocht worden als vorig jaar.

Q&A Research & Consultancy heeft een onderzoek gedaan onder 1000 Nederlanders en kwam tot de conclusie dat Valentijnsdag inderdaad aan populariteit verliest. Hoe dit komt is niet onderzocht maar mogelijk heeft het financiële vooruitzicht er iets mee te maken. Maar voor veel liefdeskoppels geldt dat geld geen betekenis heeft in de liefde en daarom iedereen jaar wat leuks voor elkaar doen. Ook leuk om te weten dat 14 februari voor ongeveer 70 miljoen euro aan extra omzet oplevert voor winkeliers. Hoe gek het ook kinkt, lenen met BKR codering is ook populair op Valentijnsdag. Samen met je liefje een romantisch diner of weekendje weg. Vooral mensen onder de 30 hebben massaal BKR coderingen op hun naam staan bleek uit een ander onderzoek van Q&A Research & Consultancy.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden