Polen dolbij met extra EU geld

Polen is erg in zijn nopjes met de nieuwe meerjarenbegroting van de Europese Unie. De Europese Unie heeft besloten om ruim 106 miljard euro over te maken naar de Polen. Dit bedrag wordt tussen 2014 en 2020 verdeeld. Hierdoor is Polen de grootste netto ontvanger in Europa. Extra EU geld kan Polen ook wel gebruiken aangezien het een van de armste landen in Europa is.

De Poolse premier Donald Tusk is erg tevreden en spreekt zelfs van “de gelukkigste dagen” van zijn leven. Ook Bronislaw Komorowski, president van Polen, is dolbij met het goede nieuws vanuit Brussel. Door deze financiële hulpactie hoeft Polen niet extra geld te lenen bij internationale banken of Europa zelf. In de afgelopen jaren zijn er veel leningen de deur uit gegaan waarvan nog maar de vraag is wat we daarvan terug zien. Ook onder burgers is het steeds toegankelijker om voor geld lenen zonder BKR toetsing te kiezen. Wereldwijd stijgen de aanvragen naar nieuwe particuliere, zakelijke en politieke leningen.

Premier Donald Tusk over Europees geld

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden