×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Zakelijk lenen aantrekkelijker door groei economie

Steeds meer bedrijven lenen geld door de groeiende economie in Nederland. In vergelijking met vorig jaar is het aantal aanvragen voor offertes gestegen met 11 procent. Kamer van Koophandel publiceerde eerder dit jaar een rapport waarin te zien was dat het aantal startups ook is toegenomen. In heel Nederland is relatief gezien de economie gegroeid, een stijging van ruim 2 procent. Voor zakelijk Nederland is dit gunstig want de export is immers een grote nationale sector. 

Bureau Krediet Registratie bevestigd daling BKR coderingen

Ook positief nieuws vanuit Bureau Krediet Registratie. Het bedrijf meldt dat er minder BKR coderingen zijn dan vorig jaar. Dit komt doordat particulieren geld lenen en bedrijven minder schulden hebben ondanks dat het aantal leningen is toegenomen. Een zeer goede ontwikkeling in de markt aldus een woordvoerder. 

"Wij zijn erg positief over de afname in het aantal BKR coderingen. Particulieren en bedrijven werken steeds beter samen met goed effect. De verwachting is dat de trend doorzet naar volgend jaar."

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden