×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Flitskrediet

Een flitskrediet is een lening welke voor korte tijd afgesloten wordt en waarbij er sprake is van een laag leenbedrag. Hierdoor kunnen achterstallige betalingen of nieuwe aanschaffen eenvoudig voldaan worden binnen korte tijd. Een flitskrediet wordt ook wel een flitslening genoemd en is bedoeld om mensen te helpen bij het snel oplossen van financiële problemen of het snel kunnen aanschaffen van gewenste producten, alvorens het maandelijkse salaris of andere maandelijkse inkomsten binnen zijn. Hierdoor hoeft er niet lang gewacht te worden om de betalingen hiervoor te voldoen.

Flitskrediet

Slechts enkele leningverstrekkers bieden het flitskrediet aan. Er zijn zelfs leningverstrekkers die zich alleen daar op richten. Hierdoor hoeft er niet lang gezocht te worden naar de juiste flitslening. Veel flitsleningen zijn gunstig opgesteld. Wanneer de aanvraag opgestuurd wordt, dan zal er in de meeste gevallen dezelfde dag nog geld op de rekening ontvangen worden. Dankzij deze snelle afhandeling kunnen problemen nog dezelfde dag opgelost worden en aanschaffen dezelfde dag nog gedaan worden. Bij een flitskrediet moet er goed gekeken worden welke voorwaarden er aan de lening vastzitten. Hierdoor kunnen onaangename verassingen voorkomen worden. Met de juiste lening kan veel meer profijt verkregen worden dan het slechts kiezen van een bepaalde lening.

Het flitskrediet is zo opgezet dat iemand deze snel aan kan vragen en dat er ook snel geld verkregen kan worden. Dit is het grootste voordeel van de flitslening, omdat andere soorten leningen altijd langere tijd erover doen om het geld uiteindelijk op de bankrekening van de aanvrager te krijgen. Om uiteindelijk het geld te kunnen verkrijgen moet er wel door korte procedure voldaan worden. In deze procedure wordt informatie gevraagd over de aanvrager, zoals het tonen van een bankrekening om aan te tonen dat er genoeg geld is om terug te betalen, een bewijs van inkomsten als een spaarrekening of loon en ook een legitimatie om de aanvraag volledig te kunnen verifiëren.

Het geven van de juiste informatie bij het aanvragen van een flitslening is uiteraard noodzakelijk. Hierdoor kan de verstrekker de juiste informatie inventariseren om zo een juiste opmaak te maken voor de te verstrekken lening. Met de juiste informatie kan de verstrekker gelijk zien of het verantwoord is om de lening te verstrekken. Wanneer de verstrekker bij zichzelf denkt dat het goed is om het flitskrediet te verstrekken, dan zal er binnen een dag gelijk beslist worden over het sturen van het geld. Op de dag van de beslissing zal ook gelijk het geld gestuurd worden naar de opgegeven rekening, zodat de aanvrager gelijk al toegang kan hebben tot het geld dat aangevraagd is via het flitskrediet.

Een flitskrediet heeft een lage rente vergeleken met leningen die voor lange tijd lopen. Hierdoor zijn deze zeer aantrekkelijk. Door het kleine geldbedrag dat geleend kan worden en de zeer aantrekkelijke rente is het een goede combinatie om op korte termijn geld te lenen. Het flitskrediet heeft bijzonder veel voordelen op korte termijn, omdat het geld veel sneller verkregen wordt en het totale bedrag aan rente meevalt. Het geleende bedrag moet binnen drie weken terugbetaald worden. Dit is zeer kort, maar wel lang genoeg om alles terug te kunnen krijgen. Dankzij deze korte looptijd zullen er weinig totaalkosten gemaakt worden, omdat de rente voor drie weken altijd zeer laag ligt. Deze drie weken gaan in op het moment dat de lening verstrekt zal worden, en dus niet op het moment dat het geld op de rekening is. Bij sommige banken kan het een dag langer duren voordat het geld eenmaal ontvangen is na aanvraag.

Bij de aanvraag van het flitskrediet moet er goed gekeken worden naar de rente die gehanteerd wordt bij de verschillende flitskredietverstrekkers. Door het vergelijken van de rente bij de verschillende verstrekkers kan er nog een extra voordeel verkregen worden. Te veel betalen is nooit leuk. Daarom is het vergelijken van de verschillende verstrekkers noodzakelijk, omdat er uiteindelijk veel kosten bespaard kunnen worden met deze vergelijking. Ook de voorwaarden vergelijken kan nog eens mooi voordeel opleveren. Veel flitskredieten komen met extra kosten in de vorm van administratiekosten, servicekosten en aanvraagkosten. Deze worden echter door sommige leningverstrekkers niet gehanteerd waardoor het flitskrediet bij hen in de meeste gevallen een stuk goedkoper is. Het loont dus om goed rond te kijken bij verschillende verstrekkers om uiteindelijk de juiste flitslening te verkrijgen

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden