×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Geld lenen met BKR codering

In financieel moeilijke tijden is het soms noodzakelijk om geld te lenen, zodat de financiële problemen op korte termijn opgelost kunnen worden. Toch is het lenen van geld niet gemakkelijk, omdat er veel voorwaarden aan vastzitten. Daarnaast moet er ook nog voldaan worden aan bepaalde specificaties om de lening uiteindelijk verstrekt te krijgen. Geldverstrekkers willen namelijk liever alle risico's uitsluiten wanneer zij een groot geldbedrag uitlenen aan iemand. Geld lenen met BKR codering is hierdoor moeilijk, maar niet uitgesloten. Dankzij een aantal handige manieren kan uiteindelijk nog steeds geld geleend worden, ondanks het bezit van een BKR codering.

 Lening met BKR codering

Een BKR codering wordt verkregen wanneer er in het verleden problemen geweest zijn bij het betalen van rekeningen aan bedrijven of instanties die aangesloten zijn bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. De gegevens van betalingen worden daar opgeslagen, zodat andere bedrijven dit ook kunnen inzien. Hierdoor zullen bedrijven die aangesloten zijn bij het BKR geen of veel moeilijker geld uitlenen. Om toch een lening verstrekt te krijgen moet er dus gezocht worden naar leningverstrekkers welke niet aangesloten zijn bij het BKR. Geld lenen met BKR codering is een mogelijkheid die slechts enkele geldschieters aanbieden.

Offerte online lenen met BKR registratie

Ontvang verschillende offertes van aanbieders in Nederland zonder BKR check. De aanvraag duurt doorgaans 5 werkdagen exclusief nationale feestdagen.

Geldverstrekkers willen zekerheid en weinig risico

Een geldverstrekker of leningverstrekker vraagt om enige vorm van zekerheid bij het afsluiten van een overeenkomst. Vaak vraagt de aanbieder dan om de volgende documenten aan te leveren:

  • Contract
  • Loonstrook
  • Overzicht openstaande schulden

Gemiddeld wordt er bij dergelijke leningen 1 á 2 procent extra rente gerekend om voor dat risico meer geld binnen te halen. Lenen heeft dus vaak hogere kosten in de vorm van rente. Echter komen er ook via andere wegen extra kosten bij, zoals administratiekosten, afsluitkosten en nog meer kosten. Dit staat doorgaan vermeld in het contract en is raadzaam op zorgvuldig door te lezen, desnoods met een financieel adviseur.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden