×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Geld lenen met uitkering

Geld lenen met uitkering is vaak niet mogelijk bij de meeste geldverstrekkers maar er zijn wel aanbieders die een lening verstrekken. Om in aanmerking te komen zal er onderzocht worden hoeveel geld u kunt lenen met een uitkering. Lenen met een uitkering zou het voordeligst zijn wanneer u een aflossingsvrije lening afsluit. Vaak is het geen aflossingsvrije lening maar lenen met doorlopend krediet.

Voor een lening met uitkering zal de geldverstrekker eerst moeten berekenen over welke periode de uitkering loopt. Hierop worden de maandelijkse termijnen afgestemd zodat er een bijpassende lening op maat gemaakt wordt. 

Als u onderpand in het bezit heeft, uw huis bijvoorbeeld, dan kunt u lenen met onderpand. Hierdoor kunt u meer geld lenen omdat u een bezit heeft wat de geldverstrekker enige (schijn) veiligheid geeft zodra uw schulden te hoog worden. U kunt dan uw uitkering kwijt raken of uw onderpand, maar dit gaat niet zomaar en hiervoor moet u eerst de schuldsanering in!

Wanneer leen je met een uitkering?

Ongeacht waarvoor u wilt lenen moet u weten dat geld lenen altijd geld kost. U moet nooit te snel lenen en zeker niet als het niet noodzakelijk is. Doet het niet als u een auto wilt kopen terwijl u ook op de fiets naar uw werk kunt. Dit is een simpel voorbeeld maar zo gek is het nog niet, veel mensen lenen onnodig. Een uitkering geeft aan dat u (over het algemeen) weinig inkomen heeft en daarom is lenen voor u risicovol, u krijgt een hogere maandlast en schuldenlast. Lukt het niet om alles op tijd te betalen dan raakt maakt krijgt u mogelijk een BKR codering op naam. 

  • Beslis niet te snel, denk er minstens een paar dagen over na
  • Reken de kosten van te voren goed uit
  • Vraag om advies aan anderen

UWV

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden