×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Minikrediet

Veel leningen kunnen aangevraagd worden wanneer er behoefte is aan een groot geldbedrag. Een minikrediet is volledig anders. Dit is een krediet dat tussen de €100 en €1000 hoog is dat uiteindelijk geleend kan worden. Hiermee kunnen op korte termijn financiële problemen opgelost worden of producten gekocht worden. De naam minikrediet staat voor het krediet zelf; het is slechts een klein bedrag aan krediet dat verkregen wordt. Hierbij is de looptijd van de lening ook zeer laag, omdat het bedrag gemakkelijk binnen korte tijd terugbetaald kan worden. Het moet dus eigenlijk gezien worden als klein voorschot op salaris of een andere vorm van inkomen.

Een minikrediet kan mooie bestemmingen hebben. Het aanschaffen van nieuwe producten of het betalen van rekeningen welke op korte termijn betaald worden zijn populaire keuzes. Juist doordat het geld dat geleend wordt via het minikrediet al in de meeste gevallen op dezelfde werkdag op de rekening gestort zal worden kunnen financiële problemen zelf opgelost worden. Het is dus een goede lening om snel alle problemen op te lossen binnen enkele dagen. In de korte looptijd van de lening wordt slechts kleine kosten gemaakt door middel van rente.

Een minikrediet, ook wel minilening genoemd, moet in de meeste gevallen binnen drie weken terugbetaald worden. Wanneer dit daadwerkelijk gebeurt wordt er slechts een kleine rente berekend. Deze rente ligt voor deze lening op nog geen 4,5%. Voor elke geleende €100,- hoeft slechts €4,50 betaald te worden. Dit is een zeer lage rente voor een lening welke nog op dezelfde dag op de bank verkregen wordt. Aan een minilening zitten dus veel voordelen. Om de lening binnen 21 dagen volledig terug te betalen hoeft slechts een kleine moeite gedaan te worden. Één keer het salaris binnenkrijgen is al genoeg om de gehele lening uiteindelijk af te gaan lossen.

Om een minikrediet verstrekt te krijgen moet er gekeken worden naar de aanbieders die deze leningen wel willen verstrekken. Veel leningverstrekkers willen een minilening verstrekken wanneer de aanvrager aan bepaalde criteria voldoet. Vaak zijn deze criteria allereerst leeftijdsgebonden. Een dergelijk krediet wordt alleen verstrekt aan aanvragers tussen de 21 en 65 jaar. Dit om eventuele problemen met terugbetaling te voorkomen. Soms zijn er namelijk problemen omtrent het terugbetaald krijgen van een minikrediet door de leningverstrekker. Dit willen zij uiteraard voorkomen, omdat zij hierdoor geld verliezen.

Een ander criteria waaraan voldaan moet worden is het aantonen van inkomen aan de leningverstrekker. Deze wil graag zien hoe de huidige plannen er uit zien voor het terugbetalen van het verkregen krediet. Het minikrediet heeft slechts een kleine hoogte, maar toch is het voor de leningverstrekker belangrijk dat er zeker gesteld wordt dat de aanvrager alles terug kan betalen. Door het aantonen van inkomen, een rekening en een legitimatie kan uiteindelijk een lening aangevraagd worden bij de minikredietverstrekker. Deze gaat eerst de aanvraag doorkijken om te kijken of er problemen zijn bij het verstrekken van de aangevraagde lening. Hierbij wordt gekeken naar de huidige rekening waarop te zien is of er sprake is van genoeg geld om de lening af te kunnen lossen. Ook verifieert de verstrekker de gegevens van de legitimatie om alle risico’s volledig te vermijden. Uiteindelijk kijkt de verstrekker ook nog naar de gegevens omtrent inkomen, dus of alles wel klopt en de documenten wel rechtmatig zijn. Hierna besluit de verstrekker of de lening verstrekt zal gaan worden of niet. Om de juiste beslissing snel te kunnen maken worden deze documenten op de dag van versturing bekeken. Er kan dan nog dezelfde dag besloten worden of de lening verstrekt zal gaan worden of niet. Als er besloten wordt om de lening te verstrekken, dan zal het geld van het minikrediet vaak al dezelfde werkdag op de rekening ontvangen worden.

Minikrediet online aanvragen

Omdat een minikrediet bijna nooit groter dan 1000 euro is kan het handig zijn om online te zoeken naar een geldverstrekker. Het aanvragen van een minilening kan op internet, ook op onze website! De ontmoetingsplek voor mensen die zoeken naar een geschikte geldverstrekker om geld te lenen zonder (of met) BKR toetsing. De gemaakte deals op de ontmoetingsplek zijn geheel op eigen risico en wij bemiddelen niet.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden