×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Online geld lenen

Omdat geld lenen de laatste jaren enorm populair is geworden onder jongeren is ook online geld lenen een enorme opkomst aan het maken. Door alle digitale mogelijkheden zoals internet bankieren is het nu ook heel eenvoudig om online aan een lening te komen. Er zijn in Nederland verschillende kredietverstrekkers die online geld verstrekken met of zonder BKR toetsing. Deze BKR toetsing kijkt naar de financiële risico's als u kiest voor geld lenen zonder BKR toetsing. Zo kunt u online een berekening maken om te kijken hoeveel u kunt lenen, en wat de kosten daarvan zijn. Door een hogere rente duur het langer voordaat u het bedrag heeft afgelost, zorg daarom dat u online verschillende geldverstrekkers vergelijkt. Online geld lenen kan ook bij particulieren, dan leent u particulier geld. Vraag eerst naar een offerte en ga hiermee naar een juridisch adviseur, maar vergelijk dit ook eens bij andere krediet verstrekkers. 

Tips voor voordelig online geld lenen

Tijdens het vergelijken van online geld leningen moet u goed opletten op de volgende punten.

  • Rente
    De rente is een belangrijk punt bij het uitzoeken van een (goedkope) lening.
  • Maandlasten
    De maandlasten die verbonden zitten aan online geld lenen.
  • Looptijd
    De duur van een geld lening is minstens zo belangrijk als de rente, tegen lage renten staat vaak een langere looptijd wat betekend dat dit hetzelfde is als een korte looptijd met een hoge rente.

Online een lening afsluiten

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden