×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Particulier geld lenen

Particulier geld lenen

Particulier geld lenen is een bekend begrip in de financiële wereld. Vaak wilt u als persoon particulier geld lenen of van een particulier geld lenen. De meeste personen die particulier willen lenen hebben een BKR notering waardoor geld lenen een stuk moeilijker is geworden. Bijna altijd weigeren officiële financiële instanties deze mensen! Vaak onterecht wegens kleine bedragen zoals bijvoorbeeld uw telefoonrekening of een te laat betaalde tandarts afspraak. Deze kleinigheidjes kunnen u flink tegenwerken tijdens het aanvragen van een lening. De minimale tijd dat een BKR codering geregistreerd staat is 5 jaar. Particulier geld lenen heeft daarom een meerwaarde, dit gebeurd zonder BKR toetsing waardoor uw verleden niet zichtbaar is bij degene die u geld leent. Voor kleine leningen tot 1000 euro is dit geen niet een heel groot risico en daarom wordt de BKR toetsing weggelaten. Particulier geld lenen is ook mogelijk op het forum, na registratie kan er een gratis advertentie geplaatst worden. Meerdere particulieren plaatsen advertenties in de vraag en aanbod sectie. Dit is zowel voor mensen die een lening zoeken als verstrekken aan particulieren.

Wie leent u particulier geld?

Geld lenen van particulieren kan ook bij mensen in uw omgeving. Denk hierbij aan vrienden, familie, kinderen of ouders waar u geld kunt lenen. Het voordeel hiervan is dat u vaak geen contract hoeft te tekenen waarin gemaakte afspraken staan over de lening. Omdat er samen naar een oplossing gewerkt wordt is het meestal niet erg als de lening wat later terug betaald wordt, vaak zelfs zonder rente! Leent u een groot bedrag bij een bekende dan is het wel verstandig om wat op papier te zetten. Niet alleen voor u maar ook voor de tegenpartij. Hierdoor krijgt de geldverstrekker ook een beter gevoel over de lening ondanks dat jullie elkaar (goed) kennen. Particulier lenen kan dus in allerlei vormen en vaak bij bekende uit uw omgeving zonder dat u daar over heeft nagedacht. 

Waar makkelijk geld lenen van particulieren?

Het vinden van een geldverstrekker is niet zo gemakkelijk als u particulier wilt lenen! Om een particuliere lening te krijgen moet u de juiste contacten of plekken kennen waar deze geldverstrekkers komen. Online zijn er ook plekken waar particuliere geldleningen worden aangeboden en gevraagd. Deze vraag en aanbod marktplaatsen zijn over het hele internet te vinden. Op de website is ook een ontmoetingsplek voor mensen die geld willen lenen bij particulieren. Na het aanmaken van een profiel op het forum heeft u de mogelijkheid om een gratis advertentie te plaatsen. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gemaakte deals op het forum.

Tips over geld lenen bij particulieren

Tijdens het maken van een overeenkomst voor een lening zijn er een aantal zaken waar u goed op moeten letten. Het is verstandig om eerst uit te rekenen wat uw inkomen is, op jaarbasis. Daarna moet er worden gekeken naar de duur van de lening. Als u de particuliere lening wilt afbetalen in 5 jaar tijd, hoeveel betaald u dan per maand? Niet iedereen kan namelijk 500 euro per maand missen op lange termijn. Wat als u bijvoorbeeld minder gaat verdienen, kunt u dan nog steeds hetzelfde bedrag per maand betalen? Een vaste baan en/of zekerheid is nodig om particuliere geld lening af te sluiten. Particulier geld lenen kan u duur komen te staan als u voor (te) grote bedragen tekent. Vraag daarom feedback uit uw omgeving of ga langs bij een financieel adviseur die hier meer over weet voordat u een lening afsluit.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden