×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

Rood staan

Rood staan oftewel rekening courantkrediet is misschien iedereen wel eens overkomen. De mensen die vaker rood staan hebben moeite met het betalen van rekeningen, soms zonder dat u er iets aan kunt doen. Bijna alle banken in Nederland bieden de mogelijkheid om rood te staan als de klant dat wilt. Dit kan erg handig zijn als u kleine betalingen wilt verrichten, denk aan de kapper of boodschappen. Wel staat hier een hogere rente tegenover dan andere financieringsvormen of leenvormen. Als u geld nodig heeft met als doel om iets af te betalen dan kunt u beter geld lenen bij de bank in de vorm van een lening (bijvoorbeeld flitskrediet of minikrediet) dan rood staan op uw rekening, dat is namelijk goedkoper. Om erachter te komen hoeveel geld u rood kunt staan moet u contact opnemen met uw bank. Vaak zit er een limiet op het bedrag dat u rood kunt staan, vaak is dit 1000 euro.

Loesje quote over rood staan

Ook zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen voordat u de mogelijkheid heeft om rood te staan bij uw bank. Zo moet u moet ouder dan 18 jaar en jonger dan 69 jaar zijn, een vast inkomen hebben en in het bezit zijn van een Nederlands paspoort. In bepaalde omstandigheden kan het zijn dat u aan meer voorwaarden moet voldoen om in aanmerking te komen voor rood staan.

Als u dan toch besluit om een klein bedrag te lenen in plaats van rood staan kunt u overwegen om flitskrediet aan te vragen bij uw bank.

Nieuwsbrief

Kwartaallijkse nieuwsbrief met leningen zonder BKR toetsing.

Over ons

De vergelijker van leningen en bordevol informatie en tips over hoe te lenen met een BKR registratie. Wij doen ons best om de beste aanbiedingen voor jou te selecteren.

Heb je een vraag of wil je contact opnemen? Dat kan via info@lening-zonder-bkr.nl 

© 2017 Lening zonder BKR - Alle rechten voorbehouden